EgeFed Olarak Tire Belediyesi Bakımevini Ziyaret Ettik.
Rm köpek merkezinin yapım aşamasının uzamasının yarattığı sıkıntıları konuştuk. Gece köpek toplamaları ve çöplüğe atılan köpekler olduğunu sorguladık. Kayıt defterlerini inceledik ve sahiplendirmeler hakkında bilgi aldık. Inşaatın hızlı bir şekilde tamamlanmasını.,Tire doğal yaşamı ve hayvanları koruma derneği ile ortak çalışmalar yapılmasını tavsiye ettik. Kafesleri tertemiz tutan muhteşem temizleme görevlilerin olduğunu gördük.Veteriner teknikerine acilen ihtiyaç var. Vet. Oğuz bey tek başına yetemiyor tabii ki. EgeFed olarak Tire Doğal Yaşamı ve hayvanları koruma Derneği ile çalışmaları yakından takip ederek daha güzel ve iyi çalışmalara imza atılacağına inanıyorum.
Ege Hayvan Hakları Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir Valiliği İl Hayvan Koruma Kurul Üyesi Funda Bayrı Ersoy, Avukat Müjde Harput Apak, Avukat Ülkü Doğan, Hayvansever Serap Özöktem ve Tire Doğal Yaşamı ve Hayvanları Koruma Derneği Yöneticileri Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizi ziyaret ederek incelemelerde bulundular.
Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.
Bakım Merkezimizi ziyaret etmek isteyen kıymetli hayvanseverlerimizin Veteriner İşleri Müdürlüğümüz ile 0232 512 1059 veya +90 537 643 88 88 numaralı telefonlardan iletişime geçmelerini rica ederiz.
Yayınlayan Hakkında
İlginizi Çekebilir
4 Ekim’de Tekirdağ-S.Paşa Mehmet Akif Ersoy İlk Öğretim Okulundayız.
Tekirdağ Orman ve Su İşleri Şb. Müdürlüğü – HayKonfed İşbiriği İle Düzenlenen Dünya Hayvanlar Günü Okullar Eğitim Çalışmalarının ilkini gerçekleştirdik. Şube Müdürü Gökay İnal Ve Orman Su İşleri Müdürlüğü Personeli,
AnadoluFed – Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu 1. Bölgesel Toplantısı Antakya’da Gerçekleştirildi
AnadoluFed – Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Bölgesel Toplantısının 1. Gününde genel çalışmalar ve bölgesel sorunlar üzerine sunumlar gerçekleştirilirken, ikinci gün eğitim çalışmaları yapıldı. İskenderun Kedi Bakımevleri açılışı gerçekleştirildi ve Hatay
Bayramda BARINAKTAKİ hayvanlar AÇ, SUSUZ ve BAKIMSIZ ÖLMESİN…
ÖNEMLİ DUYURU: Barınaklarda bayram tatili adı altında “TERK edilmişliğin, açlığın, susuzluğun ve belki de ölümün” 7. günü. Barınaklara gitmeyenler hayvan severliklerini sorgulamalı. Şimdi soruyorum, KİMLER hangi BARINAĞA GİTTİ? Ve